El Casal Popular La Barrina fem un any, i ho volem celebrar amb totes vosaltres!

cartell-1-any-barrina-3Potser per molts de vosaltres sembla que faci una eternitat. Per nosaltres segur que sí, fa un any estàvem a punt d’inaugurar el casal, moltíssima feina, dubtes, acords i decisions, algunes bones, d’altres dolentes.

Portàvem 6 mesos picant pedra a porta tancada, tirant cables, definint l’espai de reunions, muntant taules, canviant a una il·luminació més eficient, posant a punt les neveres i buscant proveïdors…

I finalment, el dia 24 d’octubre de 2014 s’inaugurava el casal. Un divendres, amb dubtes, vindria gent? Però sí, la inauguració va anar bé, molt bé. Uns dies més tard, campanya pel 9N, i més endavant el seguiment. I a partir d’aquí, moltes més coses. Exposició, recollim firmes per la ILP per l’escola Catalana, xerrada d’Arran sobre Kobane i la lluita contra l’Estat Islàmic. Xerrada del SEPC, donant suport a la ILP. Premsa i literatura crítiques. Cervesa Artesana dels Països Catalans. Un Nadal ple d’activitats, amb el casal ple cada dia com a punt de trobada. I només portàvem 2 mesos!

Ara ja fa un any que estem dempeus, contentes del resultat. I volem celebrar-ho amb totes vosaltres, les que us passeu les tardes a la terrassa, les menudes que jugueu a l’espai infantil, les que veniu més hores de reunió que d’oci, i les que veniu a les xerrades.

Per totes vosaltres, hem organitzat, durant la setmana, unes votacions per anar escalfant l’ambient, i quan arribi divendres, inaugurarem una nova exposició amb un recull d’imatges de tot l’any, i les companyes de darrere la barra presentaran la nova carta i en faran una degustació. Però ep, que encara no comença el millor. Dissabte, començarem amb un vermut i una trobada dels Col·lectius que freqüenteu el Casal, els que us reuniu aquí i els que veniu quan acabeu la vostra tasca. Després, farem una paella (amb opció vegana) al carrer, i podreu trobar els tiquets a 4€ anticipats a la Barrina, o el mateix dia més cars. Hi haurà un espai infantil a l’exterior durant tot el dia, i farem animació després de dinar perquè els pares us pugueu relaxar.

I finalment, per acabar per la porta gran, dissabte al vespre el company Marc Avalot s’ha ofert a tocar-nos uns quants temes, i després obrirem les urnes de les votacions populars. No falteu… hi haurà sorpreses!

Ens veiem al Casal!!

Deixa un comentari