Premsa i literatura crítica

IMG-20141210-WA0008A La Barrina podreu trobar diversos mitjans de comunicació i premsa vària que, per dir-ho d’alguna manera, ens donen un punt de vista diferent.

A part d’una biblioteca popular amb gran quantitat de publicacions històriques, polítiques i d’entreteniment des d’un punt de vista transformador, revolucionari, més just i amb perspectiva de gènere i de classe, a disposició de totes, tenim publicacions de premsa per estar al dia del que passa al mon i als Països Catalans des d’un punt de vista alternatiu al que ens acostumen els grans mitjans.

Per ara, disposem periòdicament de revistes i setmanaris com:

Cafè amb Llet, revista que es defineix com: “Cada dia els diaris propietat de la banca inunden bars, oficines i llars amb l’objectiu de defensar els seus privilegis. Per això, cafèambllet proposa crear una publicació massiva i gratuïta per respondre contundentment a aquesta manipulació constant”.

La Directa, ” és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d’independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a l’existència d’una gran xarxa de corresponsalies i col·laboradores arreu dels Països Catalans i el món”. La podeu comprar també al Casal per 2€

L’Accent, “ens reivindiquem com a mitjà alternatiu, però no alternatiu pel seu format, contingut o formes de funcionament -que són, lògicament, democràtiques i horitzontals-, sinó pel fet de treballar per crear una societat alternativa a l’actual, on no tinga cabuda cap mena d’opressió social, de gènere o nacional. El balanç, fins ara, pensem que és positiu, encara que sabem que el camí que ens resta per fer és molt gran. La informació és la primera pedra en el camí cap a la llibertat”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s