Aquest dijous es crea “República des de Baix” a Molins + debat, sopar i actuacions

El proper 1 d’octubre està convocat el Referèndum perquè el poble de Catalunya decideixi el seu futur polític, i creiem que tenim la oportunitat de crear una República, socialment més justa i equitativa, a través del Procés Constituent que s’obrirà si guanya el Sí al Referèndum.
Una colla de persones i col·lectius sobiranistes i d’esquerres de l’entorn de l’Àrea Metropolitana, s’han organitzat amb la campanya “República des de baix”, per convèncer que l’única forma d’obrir un procés constituent que signifiqui un canvi de veritat és mobilitzant-nos pel referèndum.
Persones diverses d’entitats i no organitzades de Molins hem decidit crear un grup el proper dijous 27 de juliol, a la plaça de la creu/de les dones, on ens presentaran la campanya, debatrem, soparem i tindrem l’actuació d’Adrià Sàbat i Sergi Carós. El Casal Popular La Barrina creiem que és imprescindible donar suport i sumar-nos a campanyes com aquesta, i us animem a totes a assistir-hi i mobilitzar-vos des d’ara i fins l’1 d’octubre, per guanyar la República i fer-la com creiem que hauria de ser!
Aquí podeu trobar tota la informació: https://www.facebook.com/events/831150860381754/
Cartell-Presentació-Molins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s