Dissabte 17 el Casal acollirem l’Assemblea Oberta de la CUP

assemblea-oberta-juny-2017El casal ha estat el lloc triat per la CUP per dur-hi a terme l’assemblea oberta de mitja legislatura!

“Des de l’assemblea permanent de la CUP hem convocat una nova assemblea oberta pel proper dissabte 17 de juny, a les 10h, al Casal Popular La Barrina. Com sabreu, intentem fer aquestes assemblees un parell de cops a l’any per mantenir el contacte amb les persones que creieu en el projecte de la Candidatura d’Unitat Popular de Molins.

En aquest cas, aquesta assemblea serà especialment important, ja que ens trobem a mitja legislatura i volem tant passar comptes de la feina feta com debatre amb totes vosaltres com afrontar els propers 2 anys perquè, quan arribin les properes municipals, disposar d’un projecte engrescador i potent, que sigui guanyador.

En clau de país, el moment especialment important que vivim s’apropa a una nova fase: aquesta en que podrem deixar enrere el “processisme” i guanyar la República Catalana. Amb el coneixement de la data i pregunta demà divendres, que fa mesos que venim demanant des de la CUP, ja només quedarà organitzar-nos, defensar el referèndum i construir el país que volem. Així doncs, afrontarem a l’Assemblea Oberta aquesta tasca amb totes vosaltres, ja que esperem poder fer una campanya a l’alçada del moment.

L’assemblea oberta començarà amb una mica d’esmorzar i acabarem fent el vermut per poder seguir discutint de forma més amena. També, hi haurà espai de ludoteca per a nens perquè pugueu participar plenament.
 
Podeu trobar tota la info aquí. Us hi esperem a totes!”

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s