El llibre “D’Osseja a Molins de Rei” es presenta a La Barrina

El passat dissabte 17 de setembre de 2016 es va presentar a Molins de Rei “D’Osseja a Molins de Rei”, un llibre sobre la història de la família de Miquel Vallès, amb anècdotes mai narrades sobre la II República, Guerra Civil i l’Exili a la nostra vila.

Unes 60 persones van omplir el Casal Popular La Barrina per escoltar les diferents intervencions de l’acte de presentació. En primer lloc va intervenir Albert Botran. L’historiador local i diputat de la CUP-CC va posar de relleu la importància d’aquests llibres d’histories familiars ja que ajuden molt als historiadors/es a conèixer certs detalls que en moltes ocasions serien difícils d’aconseguir en el llibres més oficials.

A continuació, l’autor del llibre, en Miquel Vallès Garreta, va destacar que un dels objectius d’aquest llibre era deixar per escrit molts dels episodis que havien viscut els seus familiars en períodes tan convulsos com la dictadura de Primo de Rivera, la II República, l’octubre de 1934, la Guerra Civil i l’exili, i que alhora reflectien el compromís social i polític que havien agafat també milers i milers de catalans i catalanes durant aquelles dècades.

També va participar en l’acte en Jesús Bonsoms, únic molinenc de la Lleva del Biberó viu actualment, i que representa una font única per conèixer una part de la història de la nostra vila i del nostre país.

La venda de llibres ha estat tan existosa que s’han esgotat tots els exemplars. Malgrat tot, es pot llegir el llibre en el següent enllaç:

https://es.scribd.com/document/326867593/Llibre-D-Osseja-a-Molins-de-Rei

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s