Crònica de l’exposició i l’acte informatiu a La Barrina sobre el 24è aniversari de l’assassinat de Pedro Álvarez a mans d’un policia a l’Hospitalet

Durant la setmana del 10 al 15 d’octubre s’han realitzat diferents actes a Molins per reivindicar que fa 24 anys que fou assassinat per un policia el jove Pedro Álvarez i encara no s’ha fet justícia en aquest cas. Els actes, organitzats per l’Ateneu Llibertari La Filosa i pel Casal Popular La Barrina, van consistir en una exposició i un acte informatiu.

Durant tota la setmana es va poder visitar al Casal Popular La Barrina l’exposició “24è aniversari de l’assassinat de Pedro Álvarez”, on es feia un ampli repàs dels 24 anys de lluita per exigir justícia en aquest cas i per denunciar tots els abusos de poder realitzats pels cossos policials, i que en la majoria dels casos gaudeixen d’impunitat judicial i política.

El dissabte 15 d’octubre a les 18.30 es va realitzar l’acte informatiu a La Barrina, on es va poder veure un reportatge sobre el cas del Pedro i altres abusos de poder, editat per Antena3 l’any 1993 i que finalment no va ser emès per televisió per les pressions rebudes. Tot seguit, en Juanjo Álvarez va fer un repàs cronològic sobre els nombrosos punts foscos en l’assassinat i posterior procés judicial. L’acte va servir també per fer un repàs d’altres casos d’abusos de poder realitzats per cossos policials i que han quedat impunes.

Per a més informació sobre el cas podeu visitar la plana web de la Plataforma Pedro Álvarez, que també estan organitzant actes similars durant aquestes setmanes a d’altres poblacions de l’àrea metropolitana:

http://plataformapedroalvarez.com/

A Molins la campanya continuarà amb el repartiment d’informació i cartells per convocar a la manifestació del proper 15 de desembre a les 20.00 a la plaça Universitat de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s