La Barrina es queda petita per reflexionar sobre com afecta la repressió a familiars i amics

Què passa quan a una persona propera la volen portar a la presó? sota aquest títol vam acollir al Casal Popular La Barrina una xerrada, debat i vermut el passat dissabte 9 d’abril organitzada per les companyes de Ni Muts Ni a la Gàbia que va fer que el Casal es quedés petit.

Molts processos de lluita política, massa freqüentment, acaben amb una repressió molt dura per part dels poders de l’estat contra les persones individuals que van donar la cara pels drets col·lectius. Un cas paradigmàtic n’és la lluita contra l’especulació immobiliària del Pla Caufec a Esplugues, però hi ha molts d’altres. Vaguistes, sindicalistes, estudiants, sobiranistes, feministes o activistes pel dret al propi cos.IMG_20160409_124735_HHT

I no només empresona la llibertat de les encausades, també toca a les que ens trobem al seu entorn. Fills, companyes, parelles, amics, pares, avies. Com els afecta la repressió?

En aquest cas, especialment també ens toca a nosaltres ja que afecta a un bon company ben proper, que pateix la repressió per defensar Collserola de l’especulació urbanística del pla Caufec, pel que després de 7 anys d’una espera eterna que ja suposa una condemna anirà a un judici en que l’ajuntament d’esplugues, governat pel PSOE, li demanen 3 anys de presó.

IMG-20160409-WA0004

Es va parlar de la arbitrarietat de les acusacions, ja que la policia no va identificar-los i se’ls ha acusat per ser les cares visibles de les mobilitzacions, i familiars i amics van comparar la repressió viscuda durant la transició amb l’actual, que no es diferència gaire tot i trobar-nos en suposada democràcia.

Passi el que passi el dia 25 al judici, volem que sàpiguen que tenen tot el nostre amor i suport per estar patint ells aquesta repressió per haver defensat els nostres drets, els de totes, i del nostre parc natural dels atacs del capitalisme més voraç.barrina bn 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s