El Casal Popular La Barrina ens sumem com a punt de recollida de firmes en el suport a les encausades

10612545_10154420844502995_379342167438346067_nJa tenim al Casal els fulls de recollida de signatures i donem ple suport a les encausades. Podeu signar cada dia en l’horari habitual del Casal. Vine i firma!!

Avui l’Audiència Nacional ha decidit que les nostres 8 companyes, que finalment van ser condemnades per l’acció ‘Aturem el Parlament’ del 15J de 2011, esperin la resolució de la petició d’indult fora de la presó. 

Això significa que s’inicia una nova fase en tot aquest procés repressiu que estem vivint tant les condemnades com les persones que, d’una manera o altra, conformem el seu grup de suport des de l’assemblea o des de la infinitat d’actes i mostres de solidaritat que s’han produït i es segueixen produint arreu. 
Els temps es tornen a estirar i, tot i l’alleujament momentani que ens provoca aquesta decisió, el nostre agraïment es dirigeix cap a totes aquelles persones que ens han acompanyat i ens continuen acompanyant durant tot aquest periple, i el nostre pensament cap a totes aquelles que es troben preses, sigui de forma preventiva o amb sentencia ferma. Restem encara en mans d’aquells que ens volen dominar i callar, i en els propers mesos continuarem immerses en el laberint burocràtic i jurídic a què ens van abocar aquells que desnonen i desallotgen, aquells que retallen i empresonen, legislen i condemnen. 
 .
Una vegada més ens volien aïllades i amb por; una vegada més ens van trobar unides i amb el capben alt. Una vegada més hem teixit estratègies conjuntes i la por als poderosos no ens ha separatsinó que ens ha fet més fortes i fermes.
 .
Tot i la bona notícia d’avui, volem transmetre el nostre suport a Alfon, que va ser detingut ahir a Madrid, rodejat per centenars de persones solidàries i desobedients. La seva condemna de 4 anys de presó és una més dins del cicle repressiu cap a la lluita social que estem vivint i ques’accentua amb la propera entrada en vigor de la Llei de Seguretat Ciutadana i la Reforma del Codi Penal. La solidaritat i la resistència col·lectiva davant aquestes agressions son la nostra millor arma, i per elles apostem.
 .

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s