La Barrina amb la Candidatura d’Unitat Popular de Molins. Col·laborem en el final de campanya!

Cartell-eleccions-BarrinaUn cop més, la democràcia representativa ens crida a les urnes per decidir qui ens governarà pels propers 4 anys. Masses anys han passat depositant un vot i esperant que altres fessin el millor per nosaltres.

Però, qui millor que nosaltres mateixes i un projecte col·lectiu per governar-nos?

8 anys marcant el perfil rupturista a l’ajuntament de Molins, un augment bestial de candidatures arreu dels Països Catalans, i l’entrada al parlament de la Generalitat que no ha deixat indiferent a ningú és una petita part de la història de la CUP, que ve de lluny i trepitja i arrela fort.

Des del Casal Popular La Barrina, manifestem el suport a les companyes de l’Esquerra Independentista de la CUP de Molins de cara a les eleccions del 24 de maig.

Divendres 22, hi haurà l’acte de final de campanya, amb la presència del diputat al parlament de catalunya David Fernández, a les 19:30h a la plaça del Mercat. La barrina romandrà tancada, i farem un sopar en acabar amb tota la gent que es vulgui sumar quan acabi l’acte.

Dissabte 23, no hi ha cap acte durant el dia, però us convidem a assistir a la inauguració de l’ateneu llibertari La Filosa, a costat de La Barrina, a les 12 del matí. I a la tarda, hi ha manifestació de suport a les encausades pels fets al parlament a les 18:30h a la plaça de la creu.

A la nit, podreu venir a la Barrina a la Nit Irreflexiva, nosaltres, si més no, ja tenim clar a qui votarem diumenge!

Diumenge 24, la barrina estarà oberta des de les 12 del matí, amb projector i seguiment de la jornada electoral. A partir de les 20h, quan tanquin els col·legis electorals, farem el seguiment de l’escrutini, que segur que podrem celebrar entre totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s