Primer Vermut de sòcies i col·laboradores i jornada de treball – 24 de gener

Vermut-sòciesCompanyes!

 Després de molts mesos de treball intens perquè el projecte del Casal Popular La Barrina comencés a caminar, aquesta tardor hem pogut veure’n els fruits amb l’obertura i felicitar-nos que a poc a poc el casal està constituint-se com un punt de trobada per a gent molt diversa de la vila sota el paraigua d’un projecte popular i rupturista.

Perquè tot això hagi estat possible, les organitzacions de l’Esquerra Independentista ens hem bolcat a treballar-hi i també a posar-hi unes petites bases que en permetessin un bon funcionament i en mantinguessin la vocació de transformació social que sempre hem volgut. La nostra voluntat, però, és enriquir i consolidar el projecte a partir del debat i aportacions de les persones sòcies i de totes aquelles que estiguin il·lusionades i motivades a aportar-hi el seu granet de sorra. L’espai democràtic, horitzontal, on fer possible tot això entenem que és en una primera assemblea de sòcies que tindrà lloc ben aviat.

Abans, però, volem trobar-nos amb vosaltres de manera distesa per anar recollint opinions de com hauria de ser aquesta 1a assemblea de sòcies. Entenem que l’assemblea de sòcies ha de ser el màxim òrgan de decisió del casal popular i per això volem que totes plegades puguem començar a aportar-hi idees per preparar-la i poder engegar l’any amb un projecte fort i que ens il·lusioni a totes.

Així, doncs, us convidem a venir a La Barrina el proper dissabte 24 de gener a partir de les 10 h. El matí el dedicarem a  jornada de feina, ja que cal acabar d’arreglar coses i pensem que la millor manera és que pugueu donar-nos un cop de mà i fer-ho totes juntes perquè sigui més entretingut i ràpid. En acabar la feina, farem un vermut al qual esteu totes convidades. Estem convençudes que durant aquesta jornada podrem posar en comú les impressions i idees necessàries, com dèiem abans, i gaudir d’un dia en bona companyia de manera diferent!

 Volem aprofitar per informar-vos que volem que el casal sigui un punt de trobada durant la Fira de la Candelera, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de gener. Si us hi acosteu, hi trobareu un servei de barra de menjar a fora el cap de setmana i el bar obert tots els dies.

Us hi esperem!

Comissió gestora actual
Casal Popular La Barrina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s